Beauty | Skin Improvement werkt met zogenaamde treatments. Wij bieden diverse treatments aan, die allen een ander doel en focus hebben.

Hieronder is een lijst opgenomen met een korte beschrijving van de treatments. Door middel van de bijgevoegde links, is een uitgebreide beschrijving te lezen. In deze beschrijving is opgenomen wat het doel is van de treatment, uit welke onderdelen de treatment bestaat, welke producten worden gebruikt tijdens de treatment en welke producten ook thuis te gebruiken zijn. Hierbij is zichtbaar voor welke huidtype de behandeling geschikt is. Daarnaast wordt aan de hand van een ranking aangegeven op welk niveau een reiniging wordt uitgevoerd en in hoeverre sprake is van een ontspannende en/of huidverbeterende treatment.

 

Signature Treatments

My First Treatment (30/45min | € 34,50)

Ben je voor het eerst bij ons in de schoonheidssalon? Dan hebben wij speciaal voor jou My First Treatment. Dit is een behandeling van 30 tot 45 minuten waarbij je een complete gezichtsreiniging ondergaat, je maakt kennis met onze producten en er wordt een uitgebreide huidanalyse gedaan zodat wij jou goed kunnen adviseren.

Lees verder

Hi, I'm Oolaboo (45/60min | € 47,50)

 

 

 

 

De “Hi I’m Oolaboo” is een huidverbeterende behandeling die geen specifiek doel heeft (zoals de Goodbye Redness of Bye Bye Acne). Het richt zich op meerdere facetten, zoals hyperpigmentatie, milde onzuiverheden verwijderen, tekenen van veroudering en hydratatie.

De (diepte) reiniging en verwijderen onzuiverheden zorgen voor een frissere huid. Het masker, eye care en elixer worden als zeer ontspannen ervaren.

Lees verder

Speciality Treatments

Goodbye Redness (75min | € 52,50)

\

 

 

 

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe en agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Tijdens deze behandeling krijg je een dubbel kalmerend masker. Te beginnen met korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker. Daarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker, dankzij o.a. het gepatenteerde bioactieve ingrediënt IBR CalmDeAge (een concentraat afkomstig uit de zaden van de dadelpalm). Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij. Tevens wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen, om de problemen van roodheid, couperose, rosacea en eczeem van binnenuit te behandelen.

Lees verder

Bye Bye Acne (45/60 min | € 47,50)

 

 

 

 

 

De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diepzuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talgremmende eigenschappen dankzij Vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, gember en salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvang je tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op Shiatisu technieken.
Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen.

Beauty | Skin Improvement is aangesloten bij de ANBOS en gespecialiseerd in acne. Kijk op de acnepagina voor eventuele mogelijkheden om voor een vergoeding van uw zorgverzekering in aanmerking te komen voor het laten uitvoeren van een acnebehandeling bij Beauty | Skin Improvement.

Lees verder

Men O Men (45min | € 42,50)

 

 

 

 

Speciaal voor mannen: omdat jullie er natuurlijk ook verzorgd uit willen zien! Bij deze behandeling maakt Beauty | Skin Improvement gebruik van producten die speciaal geschikt zijn voor de mannenhuid. De producten laten de huid weer stralen en zorgen voor een gezonde uitstraling.

Lees verder

Ieder type treatment heeft een ander diepte van reiniging. Dit houdt in dat alle behandelingen huid verbeterend zijn, maar de ene treatment een diepere reiniging biedt dan de ander. Het aantal “Reiniging BSI-vlinders” geeft inzicht in welke mate de treatment een reiniging biedt. Deze informatie kan helpen bij het kiezen van de juiste behandeling.

Op zoek naar een treatment die vooral een verwennerij moet zijn? Dan kan een behandeling met minder “Reiniging BSI-vlinders” een prima behandeling zijn. Voor een acne-huid wordt een treatment met veel “Reiniging BSI-vlinders” aanbevolen. Wij bieden zelfs een speciaal acne treatment aan.

Wij bieden te allen tijde een gratis en verblijvend intakegesprek en professionele huidanalyse aan. Kom langs of bel/mail voor een afspraak.

Deze treatment biedt geen reiniging
Deze treatment biedt de basis reiniging
Deze treatment biedt een diepte reiniging
Deze treatment biedt een zuiverende diepte reiniging

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de “Reiniging BSI-vlinders” zijn er ook “Ontspanning BSI-vlinders”. Deze vlinders geven aan in hoeverre een treatment voor ontstpanning zorgt.

Met ontspanning kan worden bedoeld dat een deel van de treatment uit een massage bestaat. Als er minder “Ontspanning BSI-vlinders” worden toegekend kan dat betekenen dat de treatment wat minder “prettig” is, omdat tijdens de treatment bijvoorbeeld onzuiverheden worden verwijderd dat kán worden ervaren als pijnlijk.

Tijdens een gratis en verblijvend intakegesprek en professionele huidanalyse kunnen wij meer vertellen over de inhoud van de treatment en hoe deze over het algemeen ervaren wordt. Kom langs of bel/mail voor een afspraak.

Deze treatment biedt geen ontspanning
Deze treatment is licht ontspannend
Deze treatment biedt een ontspannende massage
Deze treatment biedt een volledige van ontspanning van lichaam en geest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder mens is uniek en zo is ook haar huid. Naast unieke kenmerken van de huid (zoals littekens, moedervlekken, etc), bestaat er ook een huidtype. Hieronder is beschreven wat deze huidtype inhoudt. Bij de treatment wordt aangegeven of de treatment geschikt is voor jouw type huid.

Wij bieden te allen tijde een gratis en verblijvend intakegesprek en professionele huidanalyse aan. Kom langs of bel/mail voor een afspraak.

De treatment is geschik voor alle hieronder genoemde huidtypes.
Dit huidtype voelt zacht en soepel aan. De poriën zijn weliswaar zichtbaar, maar niet verwijd. De normale huid  heeft een gelijkmatige, matte glans.
Bijna 25% van alle mensen heeft een droge huid. De huid is vaak dun. De poriën zijn nauwelijks zichtbaar en de huid produceert weinig talg. In de vochtarme huid  ontstaan snel rimpeltjes en droogtelijntjes. De huid voelt gespannen en ruw aan. Er is sprake van een verstoorde huidbarrière  (= een aangetaste hydro-lipidenlaag) en/of tekort aan Natural Moisturizing Factor (NMF), zeg maar de natuurlijke vochtigheidsgraad van de huid. Een droge huid kan er ook snel geïrriteerd, schilferig en rood uitzien.
Veel mensen hebben een combinatie van huidtypen. Zo kan de huid op de wangen droog zijn terwijl de T-zone glimt omdat daar een overdaad aan sebum (talg) wordt geproduceerd.
Bij gebruik van verkeerde cosmetica en een teveel aan zonlicht, zal dit huidtype snel geïrriteerd zijn. De gevoelige huid  ziet er vaak schilferig, vlekkerig en rood uit. De gevoelige huid is meestal ook bijzonder droog. Mensen met een gevoelige huid reageren vaak sterk op weersveranderingen.
De vette huid  glimt vaak en dan vooral op de neus, het voorhoofd en de kin, de T-zone. De poriën zijn vergroot, en er is sprake van een te grote talgafscheiding. De huid heeft last van mee-eters en plotseling uitbrekende puistjes. De teint is meestal vaal en flets. Het voordeel van dit huidtype is dat er minder snel rimpelvorming  optreedt. Een vette huid  is namelijk dikker dan een gewone  of droge huid.
Dit huidtype ontstaat door de gevolgen van het ouder worden. De huid wordt droger, is dunner en er ontstaan sneller rimpels . Het is vaak moeilijk aan te geven wanneer je kunt spreken van een rijpere huid. Er bestaat geen vaste leeftijdsindicatie voor. Het kan van persoon tot persoon sterk verschillen op welke leeftijd de veroudering intreedt. Het is afhankelijk van huidconditie, levenswijze en huidverzorging. Bovendien zal men moeten accepteren dat men een dagje ouder wordt. We spreken in de regel van een rijpere huid vanaf de leeftijd vanaf 35-40 jaar.

 

 

Contact

Udenstraat 14
6844DV Arnhem

T: 026 - 702 46 51
E: info@beautyskinimprovement.nl

KvK 60372656
BTW NL208601363B01
ANBOS 25147

IBAN NL77RABO0160508061
BIC RABONL2U

AGB Astrid Peters 89053502
AGB Beauty | Skin Improvement 89053503

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen
 
 
 
Geboortedatum *
 
 ( dd / mm )