Massages

 

Beauty | Skin Improvement biedt drie typen massages:

  • Rug, nek en schoudermassage
  • Ontspannende lichaamsmassage
  • Warme Olie massage

Hieronder is per massage een nadere beschrijving opgenomen van deze massage.

Rug, nek en schoudermassage

Een rugmassage is een relatief korte (maar intensieve) massage van 20 of 40 minuten.

De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn verdwijnen. Qua technieken worden er bij een tafelmassage veelal strijkingen en knedingen gebruikt, maar wanneer je een wat stevigere massage wilt om je stijve spieren en pijnklachten echt goed aan te pakken, dan is dat mogelijk door middel van het toepassen van deep tissue-technieken. De armen worden bij de massage ook meegenomen, omdat pijn in het nek-, schouder- en ruggebied vaak uitstraalt naar de armen. Heb je vooral last van lage rugpijn of een stijve schouder? Geef dit dan tijdens de intake aan, zodat de behandeling wordt aangepast aan jouw behoeften. 

Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. Je kunt een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, maar of je nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Ontspannende lichaamsmassage

Warme olie massage

Een warme olie massage is een ontspannende lichaamsmassage, waarbij gebruikt wordt gemaakt van speciale olie voor meer ontspanning.

Deze olie is een massage-olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid. Tevens beschermt de olie tegen kou en regen omdat deze olie wat vetter is.

De etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, houden het lichaam soepel. Ze worden snel opgenomen in de spieren en bevorderen daar de doorbloeding.

Capsicum is het natuurlijke bestanddeel wat zorgt voor het warmte-gevoel. Dit kan wat roodheid of een lichte irritatie veroorzaken.

Belangrijk is te weten dat bij deze olie, beweging nodig is om het warmte-gevoel op de huid te ervaren en dat vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt!

Indien de huid te heftig reageert op de olie óf indien het warmtegevoel te sterk is, dan wordt geadviseerd de ontspannende lichaamsmassage te kiezen. Dit is dezelfde massage, zonder de extra warmte.

Contact

Udenstraat 14
6844DV Arnhem

T: 026 - 702 46 51
E: info@beautyskinimprovement.nl

KvK 60372656
BTW NL208601363B01
ANBOS 25147

IBAN NL77RABO0160508061
BIC RABONL2U

AGB Astrid Peters 89053502
AGB Beauty | Skin Improvement 89053503

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen
 
 
 
Geboortedatum *
 
 ( dd / mm )