Ik ben Astrid Peters, de eigenaresse van Beauty | Skin Improvement.

Tijdens de middelbare school kwam ik voor het eerst in aanraking met het vak schoonheidsspecialiste, namelijk via het kiezen voor het profiel “zorg en welzijn”. Nadat ik mijn eindexamen had gehaald, had ik mij ingeschreven voor de kappersopleiding waarvoor ik werd toegelaten. Ik kwam er snel achter dat “beauty” en “ontspanning” niet mijn drijfveer was. Ik wilde écht iets betekenen voor mijn klanten, ik wilde de klant niet mooier maken, maar ik wilde bijdragen aan het gezonder maken van het lichaam.

Op basis hiervan ben ik mij gaan verdiepen in de huidverzorging, de klachten die mensen hebben en welke rol ik hier in zou kunnen spelen. Daarom ben ik in Arnhem gestart aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste en heb ik de opleiding all-round schoonheidsspecialiste in Nijmegen afgerond.

Tijdens de opleiding, waar je vooral bezig bent met het aanleren van hoe een behandeling wordt uitgevoerd, was ik met name bezig met ontspanning. De massages en de behandelingen die ik uitgevoerde met de beschikbaar gestelde producten voegde niets toe aan huidverbetering.

De volgende vraag was op welke wijze ik huidverbetering tot stand wilde brengen. Wilde ik dat bereiken met “B-klasse” producten, waarbij de prijs ook in het lage segment zou zitten. Gevoelsmatig wist ik dat dit niet de juiste weg was. Ik wil mijn klanten namelijk de garantie bieden dat wat ik doe goed is voor de huid met, minstens zo belangrijk, een goed resultaat.

Ik moest dus op zoek gaan naar een merk met producten die voldeed aan mijn wensen; kwaliteit en resultaat die ik mijzelf ook zou bieden. Ontspanning is hierbij ook belangrijk, want een ontspannen geest helpt bij het verbeteren van de huid.

Mijn motto: ik bied de klant wat ik mijzelf ook zou bieden, met verantwoorde producten, waarbij kwaliteit niet ten koste moet gaan van de prijs. Immers: goedkoop is vaak duurkoop. Misschien nog wel belangrijker: ik wil 100% achter mijn diensten en producten staan!

Het gevolg: Beauty | Skin Improvement is opgericht.

Contact

Udenstraat 14
6844DV Arnhem

T: 026 - 702 46 51
E: info@beautyskinimprovement.nl

KvK 60372656
BTW NL208601363B01
ANBOS 25147

IBAN NL77RABO0160508061
BIC RABONL2U

AGB Astrid Peters 89053502
AGB Beauty | Skin Improvement 89053503

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen
 
 
 
Geboortedatum *
 
 ( dd / mm )