Beauty | Skin Improvement is opgericht om de persoonlijke doelstelling van Astrid Peters te kunnen realiseren. Nadat zij haar doel voor ogen had moest het vorm worden gegeven door op zoek te gaan naar een locatie. Een professionele salon hoort een eigen locatie te hebben, met eigen ingang en parkeergelegenheid. De doelgroep van Astrid: iedereen die zijn/haar huid wil verbeteren. Om dit mogelijk te maken heeft Astrid besloten haar salon midden in een woonwijk te vestigen, tussen de bewoners, tussen de bewoners die graag iets aan hun huid willen doen terwijl ze hiervoor niet ver van huis moeten gaan.

Het pand waarin Beauty | Skin Improvement is gevestigd is de voormalige, voor velen bekende, zonnestudio van de wijk De Laar West in Arnhem. Een gemakkelijk te bereiken locatie met eigen, gratis, parkeergelegenheid.

De naam Beauty | Skin Improvement is ontstaan doordat door het feit dat de salon, en Astrid, staat voor huidverbetering. Het gedeelte “Skin Improvement” zegt het feitelijk ook al. “Beauty” is hier aan toegevoegd, omdat het ook bijdraagt aan een mooiere huid. Dit ervaart men vaak als schoonheid. Een mooi bijeffect is dat men hierdoor ook zekerder wordt. Het gezicht is immers het gedeelte van je lichaam dat iedereen ziet. Uiteraard biedt de salon ook ontspanning, want ook dit draagt bij aan een gezondere lichaam en huid!

Het logo van Beauty | Skin Improvement is een blauwe vlinder met waterdruppels op haar vleugels.

De vlinder heeft diverse betekenissen. Een vlinder is het symbool van onder andere : schoonheid, vergankelijkheid of gedaanteverwisseling. Deze betekenissen passen goed bij Beauty | Skin Improvement.

Vlinders  symboliseren transformatie, zij beginnen hun leven als rupsen en lijken daarna dood te gaan in hun cocons, om vervolgens weer te voorschijn te komen als prachtige vlinder. De rups leert je dat alles tot bloei komt als de tijd er rijp voor is en niet eerder. De Chinezen zagen er een symbool van huwelijksgeluk en vreugde in. Voor de Noord Amerikaanse indianen is de vlinder een symbool van verandering, vreugde en kleur.

De kleur blauw heeft ook een bijzondere betekenis. Ondanks dat de kleur blauw wordt geassocieerd met kil en duisternis, heeft het juist ook een mooie betekenis. Het staat voor rust en kalmte, kenmerken die Beauty | Skin Improvement ook wil uitstralen. Daarnaast staat het voor hemels en vrede. Hopelijk is dat het gevoel dat onze klanten overhoud na een behandeling. Ook zuiverheid en frisheid hoort bij blauw. De huidverbeteringsbehandelingen van Beauty | Skin Improvement proberen dit te bereiken. Een zuivere huid en een zuivere geest, samen met een fris (en fruitig) gevoel. Als laatste staat het ook voor wijsheid. Met de wijsheid van Beauty | Skin Improvement proberen wij onze behandelingen en gebruik van producten van natuurlijke ingrediënten het gewenste effect te bereiken bij onze klanten.

De waterdruppels op de vleugels van de vlinder hebben ook een betekenis. Hoewel er micro-organismen zijn die zonder water kunnen leven, lijkt het menselijk bestaan toch echt af te hangen van water. Het is het vloeibare element in alles wat leeft, en het is niet voor niets dat water symbool staat voor gevoelens en emoties.

Water reinigt en maakt schoon: zowel intern als extern is water heel belangrijk voor onze gezondheid en ons leven. Al heel lang geleden, in de tijd van de Grieken en de Romeinen, wist men al dat water heilzaam was. Het baden in warm water en krachtige bronnen was een algemeen gebruik. Natuurlijke bronnen zijn het meest heilzaam, omdat ze vaak bij energetische kruispunten van de Aarde liggen.

Contact

Udenstraat 14
6844DV Arnhem

T: 026 - 702 46 51
E: info@beautyskinimprovement.nl

KvK 60372656
BTW NL208601363B01
ANBOS 25147

IBAN NL77RABO0160508061
BIC RABONL2U

AGB Astrid Peters 89053502
AGB Beauty | Skin Improvement 89053503

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen
 
 
 
Geboortedatum *
 
 ( dd / mm )