Oolaboo is het merk, waarmee Beauty | Skin Improvement haar behandelingen mee uitvoert. Oolaboo voldoet aan het motto van Astrid:

“ik bied de klant wat ik mijzelf ook zou bieden, met verantwoorde producten, waarbij kwaliteit niet ten koste moet gaan van de prijs. Immers: goedkoop is vaak duurkoop. Misschien nog wel belangrijker: ik wil 100% achter mijn diensten en producten staan!”

Tijdens het oprichten van de salon kwam Astrid bij Oolaboo terecht. Het Nederlandse bedrijf bestond pas 3 jaar en hadden nog niet de bekendheid die zij nu hebben. Tijdens het kennismakingsgesprek bij Oolaboo werd het vrij duidelijk: Oolaboo helpt het doel te realiseren. Hieronder volgt een video van Oolaboo.

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken wij ook niet voor huid en haar. De producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën. Daarnaast worden producten niet op dieren getest.

Oolaboo zegt over haar producten: “Onze huidverbeteringsproducten, ook wel nutricosmedicals genoemd, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereik je het maximaal haalbare resultaat. Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG (emulgator), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en ftalaten (weekmakers). Wij produceren dus alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zo’n fijn idee!”

Contact

Udenstraat 14
6844DV Arnhem

T: 026 - 702 46 51
E: info@beautyskinimprovement.nl

KvK 60372656
BTW NL208601363B01
ANBOS 25147

IBAN NL77RABO0160508061
BIC RABONL2U

AGB Astrid Peters 89053502
AGB Beauty | Skin Improvement 89053503

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* verplicht in te vullen
 
 
 
Geboortedatum *
 
 ( dd / mm )